Oppdatert: Arrangementet er fullt!

Billettene til Totens Sparebanks familiedag i Hunderfossen Familiepark er revet vekk i rekordfart! Takk for den enorme interessen. Alle som har fått billetter har mottatt en bekreftelse på epost.

Dersom du ikke har fått billetter, men fremdeles ønsker å delta på vår familiedag i Hunderfossen 2. september, kan du kjøpe ordinære billetter ved inngangen eller på hunderfossen.no.

____________________________________________

Totens Sparebank ønsker å invitere våre kunder til en aktiv dag med gode opplevelser i en av Norges mest populære familieparker - Hunderfossen Familiepark - lørdag 2. september 2017.

Dato: 2. september.
Åpningstid Hunderfossen: Kl. 10:00 – 17:00.


Fra kl 10.00:        Utlevering av billetter og Totens Sparebank-armbånd (identifisering v/servering).
Kl 10.00 – 13:30  Rebusløp ved våre stasjoner rundt om i parken. Stasjonene er markert ved et Totens Sparebank beach-flagg.
Kl 12.00 – 13:30  Gratis pølseservering til våre kunder ved grillene utenfor Energisenteret.
Kl 14.00 – 14:30  Underholdning. Trekking av vinner av rebusløp.


Billettene du har registrert får du utdelt i Totens Sparebanks telt ved inngangen til Hunderfossen (max 5 billetter per familie. Barn under 90cm går gratis og trenger ikke billett).
NB: Begrenset antall billetter. Først-til-mølla prinsippet gjelder, og vi sender ut endelig bekreftelse på om du har fått plass når arrangementet nærmer seg