OBS: Arrangementet er fullt! På kort tid ble alle billettene revet bort. De som har fått billett(er) vil få en bekreftelse på e-post i løpet av de kommende dagene.


Totens Sparebank ønsker å invitere våre kunder til en aktiv dag med gode opplevelser i en av Norges mest populære familieparker - Hunderfossen Familiepark - lørdag 1. september 2018.

Dato: 1. september.
Åpningstid Hunderfossen: Kl. 10:00 – 17:00.

Fra kl 10.00:        Utlevering av billetter og rebusløp-ark.
Kl 10:00-15:00: Rebusløp ved våre stasjoner rundt om i parken. Stasjonene er markert med et Totens Sparebank beach-flagg.
Kl 15:30: Underholdning (eventyrteater) i Amfiet. Trekning av vinner rebusløp.


Billettene du har registrert får du utdelt i Totens Sparebanks telt ved inngangen til Hunderfossen (max 5 billetter per familie. Barn under 90 cm går gratis og trenger ikke billett).

NB: Begrenset antall billetter. Først-til-mølla-prinsippet gjelder, og vi sender ut endelig bekreftelse på om du har fått plass når arrangementet nærmer seg.

Det blir ingen matservering i parken fra bankens side, men parkens fasiliteter er tilgjengelige. Hvis du ikke har mottatt invitasjon til Familiedagen på e-post har du kanskje takket nei til å motta informasjon fra banken. Dette kan du om ønskelig endre i nettbanken/mobilbanken.