Tirsdag 2. april arrangerte vi vårt årlige sponsortreff på Sillongen Toten Hotel for 15. gang. Over 100 personer fra ulike lag og foreninger som banken sponser møtte opp.

De fremmøtte var vitne til at flere talentfulle ungdommer fra lokalområdet mottok sine talentstipender, og at Maren Lundby, som i fjor, fikk et resultatstipend på 50.000 kr for ekstraordinære resultater denne sesongen.

Idrettsstipendet ble delt mellom Mathias Indrelid Haugen (25.000 kr) og Thomas Aasen Markeng (50.000 kr).

Mathias Indrelid Haugen er av Aftenposten kåret til en av Norges mest talentfulle skiskyttere og er en god ambassadør for Østre Toten Skilag og for distriktet vårt.

Thomas Aasen Markeng tok virkelig steget helt opp i toppen denne sesongen, som vinner av både junior-VM, dobbelt NM-gull og deltakelse i VM i Seefeld.

Kulturstipendet ble delt mellom Anna Rogneby (25.000 kr) og David Hveem (50.000 kr).

Anne Rogneby fra Lena kombinerer interessen for foto og musikk ved å lage spennende egne kunstneriske uttrykk, og ønsker å videreutvikle dette gjennom å sette egne bilder og videoer sammen med de mulighetene et akkordeon gir som musikk og lydkilde.

David Hveem fra Lena er en sjeldent allsidig musiker som evner å jobbe innenfor ulike sjangre med arrangering, komposisjon og ensembleledelse. I tillegg til å være en dyktig utøver på flere instrumenter, har han hatt komposisjons- og arrangementsoppdrag på nasjonalt nivå.

Det er fjerde året banken deler ut talentstipender etter at ordningen ble lansert i 2015. Søknadsfristen for stipendene var 1. desember 2018, og en jury bestående av representanter for banken, samt eksterne fagpersoner innenfor kategoriene har vurdert innkommende søknader og kåret årets vinnere.

Årets sponsorpris på 20.000 kroner gikk til Toten Svømmeklubb for sin flotte fremgang de siste årene. Klubben er den største svømmeklubben i Oppland med over 300 medlemmer, og de gjør en viktig innsats for å lære barn å svømme. I tillegg har de utøvere som hevder seg på nasjonalt nivå, og klubben har tatt flere NM-gull.

Videre ble både publikum og Maren Lundby engasjert til å delta under underholdningsinnslaget servert av Kjell-André Wiklund (Kjellas Festforestilling).

Et av bankens sponsorater – Østre Toten Skilag – fikk muligheten til å si litt ekstra om sine prosjekter og den enorme utviklingen som klubbens anlegg i Karidalen har hatt opp gjennom årene.