De siste ukene har vært meget spesielle. Siden 16. mars har vi hatt dørene våre stengt, men nå har tiden kommet for forsiktig å åpne igjen. Fra fredag 15. mai vil vi ha åpent for besøk mellom kl 09.00 – 15.00.

I midten av mars måtte vi ta avgjørelsen om å stenge kontorene våre for fysiske besøk for kundenes, og vår trygghet. Det var ikke hyggelig, men det rette å gjøre. Takk for forståelse og alle gode tilbakemeldinger vi har fått. Alle ansatte har vært på jobb og vi har vært tilgjengelige via telefon, e-post og kundemeldinger. Vi hjelper deg gjerne via våre digitale kanaler også fremover. Kontakt oss digitalt på tlf. 61 14 12 00, post@totenbanken.no eller via melding i nettbank/mobilbank.

Hverdagen er ikke den samme ennå, men den kommer. Nå som samfunnet gjenåpnes gradvis hver uke, er det viktig at vi ikke glemmer oss bort. Det er fremdeles like viktig med god hygiene og smittetiltak.

Det er gledelig at vi nå kan åpne dørene og igjen ta imot besøk fra kundene våre. For at vi skal kunne gjøre det på en trygg og god måte for oss alle, ber vi om at de som planlegger et besøk i banken følger noen retningslinjer:

  • Maksimalt 3 kunder i ekspedisjonsområdet samtidig (vennligst vent utenfor døren om du ser at det allerede er 3 personer inne)
  • Alle besøkende må bruke dispenser med antibac når de kommer inn
  • Hold minimum 1 meter avstand til andre kunder, og til ansatte
  • Hold deg bak pleksiglass-skjermingen vi har satt opp ved skranken og på møterom
  • Har du symptomer på forkjølelse eller covid-19, er i isolasjon eller karantene må du holde deg hjemme
  • Kunde-PCen er stengt
Vi ber om at de som ønsker et kundemøte med en rådgiver ringer eller sender e-post på forhånd for å avtale tidspunkt.

Vi følger utviklingen i samfunnet nøye, og vi ber om forståelse for at vi om nødvendig må stenge kontorene for fysiske besøk på nytt. Følg med på nettsiden vår og på sosiale medier for oppdateringer på situasjonen hos oss.