Totens Sparebank leverer gode resultater og vokser som aldri før, og vi scorer høyt på kundeundersøkelser. Vi har ledig stilling ved vårt Raufosskontor og søker deg! Førsteklasses rådgivning i kombinasjon med god lokalkunnskap er vår styrke. Vi ønsker at kundene skal kontakte Totens Sparebank når de trenger råd om sin personlige økonomi. Vi skal være til stede for kundene når de trenger oss, og gjøre oss fortjent til at kunden velger oss, hver dag.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Den viktigste oppgaven vil være å hjelpe kunden til å se muligheter og utfordringer i sin egen privatøkonomiske situasjon. Basert på kundens behov gir du profesjonell rådgivning innen finansiering, sparing/ plassering, betalingsformidling og forsikring. Vi søker deg som vet at aktivitet gir resultater. Derfor tar du hyppig kontakt med kunder, både eksisterende og nye. Det er typisk deg å omfavne gode digitale løsninger, og du hjelper våre kunder med å ta dem i bruk. Du deler kunnskap med dine kolleger og forstår at et tett samarbeid med vårt kundesenter, Eika og våre samarbeidspartnere innen eiendomsmegling skaper mer fornøyde kunder.

Din bakgrunn:

- Du har stor interesse for personlig økonomi
- Du har erfaring fra kunderettet arbeid og salg
- Kredittkompetanse er en fordel
- Du er minimum utdannet på bachelornivå
- Relevante autorisasjoner innen blant annet forsikring (GOS) og kreditt (KRD) er obligatorisk i stillingen. Det kreves at du gjennomfører og består de gjeldende autorisasjoner innen rimelig tid etter ansettelsen

Dine egenskaper:

- Du forstår hva som er viktig for den enkelte kunde
- Du er samvittighetsfull og har god selvdisiplin
- Du kommuniserer godt, trives i en salgsrolle og i dialog med kunder
- Du setter deg raskt inn i nye problemstillinger og lærer hurtig
- Du er på ditt beste når det er høyt tempo og mange baller i lufta samtidig

Vi tilbyr:

- Interessante utfordringer i et dyktig team i lokalbanken på Raufoss
- Gode faglige utviklingsmuligheter, deriblant mulighet for å bli autorisert som kredittrådgiver (KRD) og godkjent skadeforsikringsrådgiver (GOS)
- Konkurransedyktige betingelser og gode personalordninger

Nærmere informasjon om stillingen fås ved henvendelse til
avd. banksjef Unni Hoel tlf. 907 82 310 / u.hoel@totenbanken.no eller Banksjef Personmarked Åse C. Øye tlf. 958 64 610 / aa.oye@totenbanken.no

Søknad med CV sendes innen 7. desember 2020 på e-post til personal@totenbanken.no.