Den siste uken har vært spesiell og endret hverdagen til oss alle.

Ord som karantene, permitteringer, antibac og koronatid er blitt endel av samtalene og tankene våre. For mange av våre kunder er konsekvensen av dette også endret eller usikker økonomi. Både for familier, enkeltpersoner, bedrifter, lag og organisasjoner. 

Totens Sparebank har vært her siden 1854. Vi har stått sammen med våre kunder og lokalsamfunnet gjennom oppgangstider, kriser og store endringer. Det skal vi gjøre nå også. Ingen vet akkurat hvor lenge dette vil vare, og når hverdagen er noenlunde normal igjen. Men du skal vite at vi er her for deg - og at du snakke med oss!

Nå er det godt at du kjenner oss - og at vi kjenner deg
Vi skal bidra med det vi kan i denne situasjonen. Både med nye konkrete tiltak, og vår solide faglige kompetanse. Et konkret tiltak som følge av dagens situasjon er at vi setter ned lånerenten for våre kunder. Varsel om renteendring vil i løpet de nærmeste ukene bli sendt i nettbanken eller via brev i posten.

Og selv om dørene er fysisk stengt, er banken likevel åpen og fungerer som normalt! Vi er her for deg via telefon og digitale løsninger, slik at du kan snakke med oss. Vi har mange kompetente ansatte som er klare til å hjelpe deg. Som kunde hos oss har du en egen personlig rådgiver som du kan ringe direkte. Kontaktinformasjonen finner du i nettbanken/mobilbanken din. Vi har også et eget kundesenter som hjelper deg med det du måtte lure på.

I mobilbanken er det en knapp du kan trykke på hvis du ønsker avdragsfrihet en periode. Da vil du bli kontaktet av en av våre rådgivere. Eller trenger du kanskje en ekstra kreditt til utbetalinger fra det offentlige er på plass? Sammen finner vi løsninger som passer best for akkurat deg. Kanskje er det nok med en prat, for å få en bekymring mindre? 

Vi er tilgjengelig for deg på følgende måter:
Tlf. 61 14 12 00
post@totenbanken.no
Direkte melding til din rådgiver i nettbank/mobilbank.
Her finner du direktenummer og e-post til alle våre ansatte.

Øverst på vår hjemmeside www.totenbanken.no har vi samlet informasjon fra banken angående koronapandemien på en plass.

Vi er her for deg!