Hoppdronningen Maren Lundbys premiesamling har vokst stort med årene, og følgelig blitt altfor stor for jenterommet hjemme. Vi er så privilegerte at hun har valgt å stille ut den flotte premiesamlingen sin i våre lokaler på Lena. 

Nå som også verdenscuptrofeet endelig er kommet hjem til Toten er samlingen komplett. «Det var veldig godt å endelig få verdenscuptrofeet også. Jeg har fått noen forespørsler om å få se premiesamlingen min, og dette er en fin mulighet til å vise offentligheten hva en Totning kan få til ute i verden» uttaler Maren Lundby. «Totenbanken har vært en god og lojal samarbeidspartner overfor meg helt siden starten av karrieren min. Det føles derfor naturlig å stille ut premiesamlingen i deres lokaler, og jeg er glad for å ha fått muligheten til dette. Jeg har ikke så mye glede av å ha samlingen stående hjemme hos meg, og dessuten skal den vel være tryggere i banken?» sier hun med glimt i øyet. «Totenbanken har i alle år hatt en viktig rolle for barneidretten. Det har også jeg dratt nytte av tidlig i karrieren. Derfor føles det riktig å gi noe tilbake

Adm. banksjef Rolf E. Delingsrud var ikke vanskelig å be da hoppdronningen luftet tanken om en utstilling i lokalbankens lokaler.
«Dette sa vi ja til med en gang. Vi ble glade for at Maren kom til oss med forslaget. Maren er en fantastisk representant for regionen vår, både som person og som idrettsutøver. Hun har bein i nesa og stå-på-viljen som kreves for å nå helt til topps internasjonalt i sin idrett, samtidig som hun er så jordnær som bare en totning kan få blitt. Vi er stolte over å ha henne som samarbeidspartner, og er ydmyke og takknemlige for at hun har lyst å stille ut premiesamlingen sin hos oss. Alle som ønsker det er hjertelig velkommen innom Lena-kontoret vårt for å ta en titt på denne fantastisk imponerende samlingen» uttaler Delingsrud.

Markedssjef Geir Sindre Nyborg stemmer i og forteller at banken har fulgt Maren allerede før hun ble en merittert skihopper. «For oss er det breddeidretten som først og fremst har fokuset i vårt sponsorarbeid, men vi har en liten rullerende avtale med Maren. Det har vært gøy å følge den flotte utviklingen hun har hatt opp gjennom årene. Vi vet at hun har jobbet hardt og ofret mye, så det er gøy at hun faktisk har klart å nå helt til topps i verden».

Den 21. september hadde vi offisiell avduking sammen med Maren Lundby og pressen. Utstillingen er nå åpen for publikum i bankens vanlige åpningstider. Premieskapet står i kundesonen på bankens kontor på Lena, og man trenger ingen avtale for å komme innom og se på samlingen. Her kan du få se blant annet OL-gull, VM-gull og flere verdenscuptrofeer på nært hold. Velkommen innom!

Maren Lundby premieskap

Markedssjef Geir Sindre Nyborg, Adm. banksjef Rolf E. Delingsrud og Maren Lundby.

 

Maren Lundby premieskap

Maren Lundby premieskap

Avd. banksjef Vestre Toten Unni Hoel og Maren Lundby.

 

Maren Lundby premieskap

 

Maren Lundby premieskap

 

Maren Lundby premieskap

 

Maren Lundby premieskap

 

Maren Lundby premieskap

 

Maren Lundby premieskap