Totenbanken deler ut 8,3 millioner kroner til gode prosjekter i Mjøsregionen. Mottakerne ble samlet til festaftenen Totendryss i Fyrverkeriet kulturhus på Raufoss i slutten av september.

I forbindelse med bankens årsregnskap for 2021 ble det avsatt hele 8,5 millioner til bankens gaveordning. Hoveddelen av denne potten deles ut etter søknader fra lag og foreninger gjennom gaveutdelingen.no, og resultatet av årets gaveutdeling fra Totens Sparebank er nå klart. Lokalbanken deler ut hele 8.305.000 kroner til gode formål i nærområdet sitt i Mjøsregionen. Pengene blir fordelt på 234 ulike prosjekter. Gavebeløpene på de ulike prosjektene strekker seg fra 500.000 kroner til 3.000 kroner.

I årets gaveutdeling er det to mottakere som får hele 500.000 kroner hver. Den ene er Villtotningen Villmarksklubb som legger til rette for at ungdom får oppleve den flotte naturen rundt oss via turer, fisking, padling og annen utendørsaktivitet. Pengene skal hovedsakelig brukes til å kjøpe klubbhuset som de p.t. leier. Klubben lærer bort ansvarlig og fornuftig bruk av naturen og dens ressurser til barn og unge, samt lærer de om samhold og samarbeid.

Den andre mottakeren av 500.000 kroner er Nordre Eidsvoll Idrettslag som slår et slag for miljøet med å kjøpe en helt ny elektrisk løypemaskin til vinterens skiløypekjøring.

Moelven Idrettslag får en gave på 350.000 kroner som skal brukes til å bygge et fullverdig og moderne friidrettsanlegg. Fotballbane i naturgress og lys rundt anlegget skal rehabiliteres. Det skal også bygges tidtagerhus med plass til speaker, møterom, kiosk, toaletter og lager. Banken håper bidraget kommer godt med for realiseringen av prosjektet.

Vind Idrettslag har fullfinansiert sin flerbrukshall og har tidligere fått midler til utstyr inne i hallen. I årets gaveutdeling får de 250.000 kroner til å bytte ut kunstgressbanen utendørs, da denne er utslitt etter mange års god og hard bruk. Idrettslaget får også en annen gave på 100.000 kroner til å finansiere en ny løypemaskin de kjøpte i vinter.
200.000 kroner deles ut til både Eidsvoll Turnforening Fotball, Eina Sportsklubb og Vestre Toten Løypelag.
I sørenden av Mjøsa får også både Eidsvoll Verk Skytterlag og Jernverkshelga i Feiring 150.000 kroner hver.

Noen av mottakere for øvrig:

OL Toten-Troll får 100.000 kroner til å arrangere NM i orientering på Totenåsen sommeren 2022.
SK Gjøvik-Lyn får 100.000 kroner til å bygge en utstyrsbod som skal være lett tilgjengelig for sine 180 frivillige rundt sine ulike lag.
Vestre Toten Skytterlag får 100.000 kroner som bidrag til å innrede sin nye innendørs skytebane med nye skiver, datautstyr og møbler.
FAU Totenviken Skole får 100.000 kroner til en modulbasert sykkelbane/pump-track i skolegården på Totenviken skole.
Graveløkka Sjakklubb får 50.000 kroner til nytt sjakkmateriell; Klokker, brett og brikker som skal brukes under kretsmesterskap.
Kvæntin AS (Fredvikafestivalen) får 30.000 kroner til kurssamlinger som skal lære ungdom hvordan man produserer festivaler og arrangementer. Programmet skal bidra til grunnleggende ferdigheter på ledelse, organisering, sikkerhet og økonomistyring på konserter og festivaler.

Oversikt over alle gavene, samt beløp, type virksomhet, og kommune kan sees her.
En liste over tidligere søkere som ikke har reservert seg mot publisering kan sees her: https://www.gaveutdelingen.no/tidligere-sokere

Vi er her for deg!

Gavemottakere

Gavemottakere

Gavemottakere

Gavemottakere

Gavemottakere