Totenbanken + Fredvika = Sant!

Vi er stolte av å være grompartner av Fredvikafestivalen. Å være en støttespiller for kultur, idrett og utdanning i regionen vår er viktig for oss som lokalbank. Derfor er det gledelig å se at noen tar initiativ til, og lykkes med, å arrangere et såpass stort arrangement som Fredvikafestivalen.

Da vi fikk spørsmål om å være med på laget her takket vi selvsagt ja. I fjor var første året festivalen ble arrangert, og vi stilte opp med økonomisk støtte og en egen stand på området. Det samme gjør vi i år. Kom gjerne innom oss for å delta i konkurranser eller for å slå av en prat. Kanskje får du en kopp kaffe eller et par solbriller?

Til tross for at værgudene ikke var helt på vår side i fjor ble verdens første Fredvikafestival en suksess, og vi er glade for å se at festivalen blir arrangert også i år. Vi håper dette blir en flott tradisjon i mange år fremover, og noe regionen vår kan være stolte av. Vi har allerede Urbane Totninger og Sommerslagere på Gjøvik som har etablert seg som kjente merkenavn innen kultur, og som trekker besøkende langt utenfor regionens grenser. Vi er samarbeidspartner med disse arrangementene, og har vært med siden starten av her også. Selv om disse nå har vokst seg såpass store at de står på egne ben økonomisk, er vi fremdeles med som samarbeidspartner. Det samme håper vi skjer med Fredvika - og at vi om noen år har en musikkfestival ved Mjøskanten som er kjent over hele landet.

Vi sees på festival!