Vi har gjort det enkelt for deg å ha oversikt over økonomien din. Med nye Eika mobilbank får du oversikt over kontoer, regninger, forsikringer og sparing  - alt på et sted!

Den gamle mobilbanken vil fortsatt fungere en stund til, og du vil bli varslet i god tid før denne legges ned. Første gang du bruker appen må du logge inn med BankID, men så kan du velge å bruke ansiktsgjenkjennelse eller fingeravtrykk for å logge inn. Enkelt, ikke sant? 

Last ned fra App Store her eller last ned fra Google Play her

Full kontroll over ditt digitalt kort

Visste du at du kan se kortnummer direkte i appen? Ligger du i sofaen og tenker at du gjerne skulle ha bestilt den jakka på nett, men ikke helt orker å finne frem lommeboka? Ikke fortvil. I appen kan du enkelt finne alt du trenger for å klikke hjem drømmejakka. Og når du først er inne på Mitt Kort, kan du både se PIN-kode, sperre kortet hvis det er borte og bestille nytt kort. 

Liker du heller å handle i butikken, kan du enkelt sperre for netthandel. Da er du helt trygg på at kortet ikke kan misbrukes på nett. Det gir god nattesøvn. Du bestemmer også helt selv hvilke regioner kortet skal fungere. Det kan være lurt å bare ha Europa som standard, men husk å åpne opp om du skal ut på en tur utenfor Europa. 

Aldri glem en faktura igjen

Setter du opp AvtaleGiro på alt av faste betalinger som strøm, husleie, treningsavgift, internett og mobil, så går ting av seg selv. Du trenger ikke tenke på å godkjenne betalingen. Bare husk at det må være nok penger på kontoen når beløpet trekkes. Var det litt tomt på kontoen på forfallsdato, så får du varsel om at betalingen ikke gikk gjennom. 

Dersom du skrur på automatisk eFaktura i mobilbanken vil du få alle andre fakturaer rett i mobilbanken. eFaktura godkjenner du enkelt rett fra mobilbanken. Da bestemmer du selv hvilken konto du vil betale fra, og når beløpet skal trekkes. Glem aldri en faktura igjen! 

Enkel oversikt med flere kontoer

I mobilbanken velger du selv hvilken som er din favorittkonto. 

Har du mange ulike kontoer kan du enkelt endre rekkefølgen på hvordan de vises i mobilbanken. Da får du full oversikt over de viktigste kontoene først. Er det litt tomt på den ene kontoen, kan du raskt overføre mellom kontoene dine. 

Hele familien samlet

Med felles kontoer er det enkelt å få oversikt over økonomien dersom dere har satt opp felles matkonto eller regningskonto. Har du barn kan du også se deres kontoer i oversikten slik at du har full kontroll over deres transaksjoner.