Bønder har det godt i Totens Sparebank

Bønder har det godt i Totens Sparebank

Gjennom årene har mange bønder funnet sin plass i Totens Sparebank, og vi snakker godt sammen. Du sørger for at vi har mat på bordet og egg og melk i kjøleskapet, og vi er en stødig bank som er der når du trenger det! Vi er tett på og enkle å få tak i. Bønder har det godt i Totens Sparebank.

Landbruk og Toten

Velkommen som landbrukskunde i Totens Sparebank!

Vi er Innlandets største lokalbank med 90 engasjerte medarbeidere og 21 mrd i formidlingskapital. Vi tilbyr et fullservicekonsept innenfor bank og finansielle tjenester, ovenfor person- og landbrukskunder, samt mindre og mellomstore bedrifter.
Landbruk og åker

Hva skjer nå?

Du vil automatisk bli opprettet som kunde hos oss, med samme lånevilkår som før. Vi har lang og god erfaring med landbrukskunder, og ser frem til et godt og langvarig kundeforhold med deg. Din personlige rådgiver kontakter deg snart og hjelper deg med alt det praktiske.
Landbruk og rådgivere

Vi er her for deg!

Du har mottatt en e-post fra din egen personlige rådgiver som blir ditt faste kontaktpunkt inn mot banken. Kontaktinformasjon direkte til din rådgiver finner du også i mobilbanken/nettbanken. Vårt kundesenter er tilgjengelig på tlf. 61 14 12 00 hverdager fra kl. 07-21. Vi er her for deg!
Landbruk og egg

Kønn, pottit eller noe annet?

Våre landbrukskunder driver både med korn, poteter, kålrot, sauer, kyr, høner, og andre ting. Vi vet at ingen bondegård er lik naboens. Nærheten til landbruket rundt oss og lang erfaring gjør oss i stand til å være en god samarbeidspartner og gi gode råd for ulike typer landbruk.

Mastercard Gold fra Eika Kredittbank

Dersom du har kredittkort i Nordea Direct fra før, får du et fleksibelt betalingskort som er kontaktløst og har inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Kortet blir satt opp med forfallsdato på faktura til den 15. hver måned.  Ønsker du å endre det til 5. eller 25. kan du gi beskjed til oss om det i etterkant. 

Du vil få ny PIN-kode på ditt kredittkort, og den vil være den samme som du evt. vil ha på andre kort fra Totens Sparebank. 
Ditt nye kredittkort fra oss har en rekke gode tilleggstjenester inkludert. Mer informasjon og vilkår finner du her. Som ny kunde hos oss gir vi deg dette kredittkortet uten renteberegning ut august 2021.

 Vi vil gjerne fremheve følgende: 

 • Kortet har ingen årspris
 • Fullstendig transaksjonsoversikt i mobil- og nettbank og en rekke tilgjengelige tjenester
  o Digitalt kort
  o Øke/redusere kredittgrense
  o Regionsperre
  o Sperring og rebestilling av kort
  o Fakturaoversikt
  o Hente PIN
 • Kontaktløse funksjoner og støtte for Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay
 • Beste tilgjengelige pris på hotell og rabattavtale for leiebiltjenester
 • Reise- og avbestillingsforsikring når minimum 50 % av reisen er betalt med kortet *)
 • ID-tyveriforsikring *)

*) se egne vilkår for forsikringene her.

Det nye kredittkortet vil bli sendt til din folkeregistrerte adresse i løpet av juni.

Etter at du har mottatt ditt nye kredittkort, vil ditt gamle kredittkort hos Nordea Direct bli slettet og eventuelt benyttet kreditt/utestående saldo vil bli overført til ditt nye Mastercard Gold fra Eika Kredittbank.

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss og håper at du blir fornøyd.

Eksempel eff. rente: 25,11%, v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1.563,68 kr. Totalt 16.563,68 kr.

Har du ikke kredittkort fra før, kan du søke om det her

Mastercard Gold priser