Det kjæreste vi har er våre barn. Vi som foreldre er opptatt av at de skal ha en trygg og god oppvekst for å stå best mulig rustet når de en dag skal ut i verden. Dette gjelder også økonomi, der sparing er veldig viktig.

Det finnes mange alternativer muligheter når det gjelder sparing. Vi i lokalbanken er opptatt av å gjøre det enkelt for deg å ta de riktige valgene i alle livets faser, derfor lanserer vi nå Barnespar. Her kan du enkelt komme i gang med fleksibel sparing fra ditt barn er født og helt til de fyller 20 år.

Du får gunstig rente fra første krone og kan bruke kontoen til alt fra fast sparing til penger som ditt barn får i gave. Med muligheter for 4 uttak i året er dette en fleksibel sparing med trygghet for at pengene er disponible hvis du skulle ha behov for det.

Med mange renteendringer den senere tid er det vanskelig å orientere seg om som tilbudene som gjelder for sparing i markedet. Med Barnespar hos oss skal du som kunde være trygg på at du har et markedets beste innskuddstilbud til enhver tid. Kontoen vil finner du i din egen mobilbank/nettbank og dermed har du full oversikt til enhver tid.

Kontakt din personlige rådgiver for å komme i gang med Barnespar. Du finner kontaktinformasjon i nettbank/mobilbank, og i ansattoversikten vår. Du kan også kontakte kundesenteret vårt på tlf. 61 14 12 00 eller post@totenbanken.no.

På denne siden har vi også samlet flere gode tips om økonomi for barn.

Vi er her for deg!