Klar for sommer og ferie?

Klar for sommer og ferie?

Uansett hvilke ferieplaner du har, er vi her for å støtte deg. Ikke glem at en god reiseforsikring er like viktig å pakke med seg i sekken som fjellskoene. Et kredittkort lar deg handle trygt uansett hvor du er på reise.

Bli ferieklar 

Jenter tar selfie på stranda

Kredittkort – ditt beste reisefølge

Når eventyret kaller, er et av de beste reisetipsene å ta med deg kredittkort på turen. Det gir deg ikke bare trygghet, men også en rekke andre fordeler du kan nyte i ferien.

Mor leker med baby på stranda

Ingen tur uten reiseforsikring

Uansett om du svinger innom butikken eller flyr til fjerne strøk, er det viktig å være godt forberedt. Med vår reiseforsikring er du beskyttet mot skader, sykdom, ulykker, tyveri og andre ting som kan komme din vei.

 

Ekstra trygghet på veien

Man tar bilder foran bilen.

Klar for svingete veier?

Ferien står snart for døren. Enten du planlegger bilferie på små veier i Norge, eller full fart nedover Autobahn, er det viktig med en bil som er godt forsikret. Da kan du nyte ferien bak rattet – uten bekymringer.

Jente ser på mobilen.

Last ned BankID-app før ferien

Med BankID-appen kan du trygt og enkelt identifisere deg på nett – uansett hvor du befinner deg i ferien og ellers. Den er viktig å ha i de fleste sammenhenger som signering på kjøp og avtaler.

Alltid noen å snakke med

Rådgiver med headset

Gode råd er ikke langt unna

Vi bryr oss litt ekstra for at dine feriedrømmer blir til virkelighet – og du kan være trygg om noe uforutsett skulle skje.